Monday, May 5, 2008

Salam Sahabat

Assalamualaikum

Weblog ini diwujudkan bagi mengumpul pelajar & bekas pelajar Sekolah Menengah Seri Perak, Parit Buntar.

Sila email kepada penulis sekiranya anda mempunyai weblog supaya boleh disenaraikan di dalam "Team Members". Dialu-alukan untuk menyumbangkan artikel. InsyaAllah blog ini dapat menjadi wadah mencari teman lama dan mengeratkan silaturrahim.

4 comments:

Anonymous said...

salam , sy juga bekas pelajar smsp parit buntar hum but senior sikit la..tahun 1978 SPM..

web blog www.bekaspelajarsmsp1978.blogspot.com
email abang9m2sy@yahoo.com (ym)
0125677851

masni qisrine said...

1978...sy baru lahir la...hehehe
hye sue..lama xdgr citer
link la dgn blog aku
http://atreyu05.blogspot.com

-masni-

suealeen said...

abang anonymous:
1978 pun saya baru jer lahir... saya baru je invite abang untuk sertai blog team members..





masni:
masni my fren! rindunye kat hang... aku pun dah invite hang join team members.. check your mail...

Anonymous said...

boleh join group SMSP di facebook telah pun ramai pengikutnya kemungkinan akan diadakan reunion satu hari nanti